Locatie in beeld: More Storage

donderdag 6 mei 2021

Teamwerk Zorg biedt niet alleen dagbesteding aan op dieren- en terrein verzorging.

Naast de manege en de boerderijen is er ook dagbesteding bij More Storage. Teamleider Henk heeft een mooi uitgebreid stuk geschreven over More Storage en de veiligheid voor de cliënten.

"Wij zitten in een unieke situatie dat wij mogen werken in een bestaand bedrijf en wij met onze kandidaten daar mogen helpen met sommige werkzaamheden. Onze kandidaten lopen met blauwe hesjes aan zodat iedereen in het pand weet dat deze kandidaten vallen onder Teamwerk, en dat ze geen extra opdrachten mogen geven tenzij in overleg met Henk hun teamleider. Zodat ze geen opdrachten krijgen die ze niet weten of aankunnen, Henk let daar heel erg op.

Deze bestaan uit het onderhouden van de gangpaden waar de spullen opgeslagen staan , zoals lege dozen opruimen en deze in een container verzamelen of het seal van de pallets halen en de gangpaden te spiegelen zodat de order Pickers snel bij de artikelen kunnen zijn, en voor hun en onze veiligheid vegen wij de gangpaden aan, zodat wij en de medewerkers en machines veilig kunnen rond lopen en rijden.

Ook een van de andere taken is dat wij Jura koffie automaten inpakken met een beschermdoos zodat deze veilig bij de mensen thuis kan worden bezorgd. Ook deze dozen worden door onze kandidaten eerst dagen van te voren klaar gemaakt door deze dicht te tapen aan de onderkant we praten wel over 800 dozen maar we werken hier met een groepje aan dus altijd gezellig.

In de zomer maanden is het ook druk met borra boekjes maken voor de scholen, wij helpen deze inpakken en ook plakken wij de stickers met adressen op zodat deze zending bij de juiste scholen terecht komen. Verder doen we het hele jaar voor bepaalde opdrachtgevers van more storage inpak en sticker werk voor verschillende doeleinden en producten. Hier werken is heel diverse en leerzaam maar ook staat plezier op de 1e plaats zonder plezier naar je werk komen is niet leuk.

Hier krijgen ze het gevoel dat ze naar hun werk gaan en ook iets toevoegen en dit is heel belangrijk."

Heb je interesse? Maak een afspraak en kom een kijkje nemen!

Naar nieuwsoverzicht