Partners

Teamwerk Zorg werkt samen met bedrijven en overheidsinstellingen. 

Zorgboerderij Het Lansingerland 

Zorgboerderij Het Lansingerland is een bedrijf waar veel te doen is. Er is o.a. een camping, het fungeert als trouwlocatie en er is een kinderdagverblijf. Kandidaten van Teamwerk Zorg verrichten taken op het melkveebedrijf. Zij vegen stallen, geven koeien groente en onderhouden het erf. Bij het melkveebedrijf is er een wei voor dieren die kandidaten van Teamwerk Zorg helemaal verzorgen. Er wordt op het terrein veel geknuffeld met lammetjes, geiten worden geborsteld en de cavia’s en konijnen worden verzorgd. Soms hebben de kandidaten ook kantinedienst op de boerderij. Bekijk hun mooie website hier.

Stadsboerderij De Weidemolen

Stadsboerderij De Weidemolen is een kinderboerderij met horecavoorziening. Op deze locatie kunnen kandidaten van Teamwerk Zorg werken op de boerderij of in de horeca. Teamwerk Zorg heeft op deze locatie drie samenwerkingspartners: de Gemiva-SVG Groep, DSW Rijswijk en Omstreken en een horecabedrijf. De horecavoorziening is ruim en voorzien van een moderne keuken. Op deze locatie kunnen twintig kandidaten werken met een indicatie voor dagbesteding en twee werknemers met een indicatie beschut werk. Het terrein is ruim en groen met moestuinen en terrasjes. Meer info over de stadsboerderij is te vinden op hun website.

Kringloopwinkel De Groene Flamingo

De Groene Flamingo is een kleine gezellige kringloopwinkel in Den Haag. In de winkel werken kandidaten van Teamwerk Zorg en Teamwerk Participatiediensten. Er werken zowel mensen met een beperking als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het primaire doel van de winkel is het bieden van dagbesteding en werkgelegenheid. De winkel is eigendom van Teamwerk in tegenstelling tot alle andere locaties waar wij dagbesteding bieden. Meer informatie over de winkel is te vinden op hun website.

Teamwerk Zorg mocht gebruik maken van de foto's van Nico Schouten en Fred Leeftang (persfotografie). De foto's mogen zonder toestemming niet gebruikt worden.