Onze medewerkers

Edwin Eijsackers

Edwin Eijsackers is onderdeel van de directie. Edwin is altijd bereid om iemand te helpen.

"Maar wel iemand die actief meedoet! Ik vind het geweldig om voor iedereen de juiste plek te vinden. Dat geeft keer op keer een zeer tevreden gevoel. Werkgevers ervan overtuigen dat iedereen in de maatschappij een plekje verdient, hoe dan ook."

 

 

 

Gerlinde Reijneveld

Gerlinde Reijneveld is coördinator zorg. Gerlinde heeft altijd een hart voor zorg gehad.

“Wat een ontzettend mooie taak om voor al deze verschillende mensen een passende match te vinden. Vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is en kwaliteiten heeft, is het mijn passie om een antwoord te kunnen geven op iedere zorgvraag”

 

 

 

Stephany van der Goes

Stephany van der Goes is bemiddelaar zorg en gaat op zoek naar goede plekken voor kandidaten.

"Ik spreek veel ouders en behandelaren van kandidaten. Soms is de zoektocht naar een goede plek lastig. Ik ben daarom ook altijd blij als ik iemand op zie leven door de plek die we gevonden hebben."

 

 

 

Rob van der Wal

Rob van der Wal is ambulant begeleider bij Teamwerk Zorg.

"Het geeft zo veel voldoening om mensen met een indicatie voor dagbesteding te mogen begeleiden. Ervaren dat zij op de juiste plek bezig zijn is zeer waardevol."

 

 

 

 

Mariëtte Straver

Mariëtte is individueel begeleider bij Teamwerk Zorg.

"Mensen ondersteunen en helpen, zodat zij een zo optimaal mogelijke zelfredzaamheid ontwikkelen. Het liefst op zo’n manier dat zij en ik daar energie uit halen."

 

 

 

 

Rob van Straaten

Rob is sinds 2014 ambulant begeleider maar hij begeleidt ook cliënten in een groep op Boerderij Het Lansingerland.

"Het is zo fijn wanneer ik cliënten 's morgens enthousiast zie komen en ze 's middags naar huis zie gaan met een lach op hun gezicht."

 

 

 

 

 

Maaike Spiekman

Maaike Spiekman is werkzaam als begeleider op boerderij het Lansingerland. 

"Ik vind het heerlijk om samen met de cliënten tussen de beesten van de boerderij bezig te zijn! Elke dag is het weer een feest om op de boerderij te zijn!"

 

 

 

 

Babs Kardoes

"Ik denk dat iedereen meer mogelijkheden heeft dan dat hij/zij op dat moment laat zien en dat iedereen in staat is er in zijn/haar tempo op eigen niveau iets bij te leren.
Ik vind het fijn om mensen in dat leerproces te ondersteunen en geniet ervan als ik zie dat de persoon zelf ook blij wordt van de uitbreiding van zijn/haar vaardigheden."

 

 

 

Dominique van den Bogaerdt

Dominique is sinds mei 2018 werkzaam als begeleider bij teamwerk.

"Samen met de cliënten buiten werken en dieren verzorgen vind ik heel leuk. Ik vind het leuk om te zien dat de cliënten net als ik plezier hebben in hun werk."

 

 

 

 

Mirjam Leijh

"Ik ben via mijn zoon, die als cliënt bij Teamwerk werkt, bij Teamwerk als begeleider terecht gekomen. Ik wil altijd eerst het vertrouwen winnen van de cliënt, en op basis daarvan verder werken met ze. Je hebt momenten dat ze je in vertrouwen nemen en om advies vragen, dat zijn signalen, een klein gebaar, dat mijn dag goed maakt en dat ik mijn doel bereikt heb."