Onze medewerkers

Edwin Eijsackers

Edwin Eijsackers is onderdeel van de directie. Edwin is altijd bereid om iemand te helpen.

"Maar wel iemand die actief meedoet! Ik vind het geweldig om voor iedereen de juiste plek te vinden. Dat geeft keer op keer een zeer tevreden gevoel. Werkgevers ervan overtuigen dat iedereen in de maatschappij een plekje verdient, hoe dan ook."

 

 

 

 

Vijai Ragunath

Vijai is projectmanager zorg.

"Ik vind het geweldig om me bezig te houden met alle nieuwe projecten binnen zorg en ervoor te zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. Samen met collega's en ondernemers willen we passende zorg bieden."

 

 

 

 

Gerlinde Reijneveld

Gerlinde Reijneveld is coördinator zorg. Gerlinde heeft altijd een hart voor zorg gehad.

“Wat een ontzettend mooie taak om voor al deze verschillende mensen een passende match te vinden. Vanuit de overtuiging dat ieder mens uniek is en kwaliteiten heeft, is het mijn passie om een antwoord te kunnen geven op iedere zorgvraag”

 

 

 

Stephany van der Goes

Stephany van der Goes is bemiddelaar zorg en gaat op zoek naar goede plekken voor kandidaten.

"Ik spreek veel ouders en behandelaren van kandidaten. Soms is de zoektocht naar een goede plek lastig. Ik ben daarom ook altijd blij als ik iemand op zie leven door de plek die we gevonden hebben."

 

 

 

Jacqueline van der Elst

Jacqueline van der Elst is begeleider dagbesteding.

“Al vanaf de eerste cliënten, geef ik leiding aan de groep op de boerderij. Inmiddels heb ik met ieder van hen een vertrouwensband opgebouwd. Het is heel fijn om te zien dat dagbesteding de ontwikkeling ten goede komt.”

 

 

 

 

Rob van der Wal

Rob van der Wal is ambulant begeleider bij Teamwerk Zorg.

"Het geeft zo veel voldoening om mensen met een indicatie voor dagbesteding te mogen begeleiden. Ervaren dat zij op de juiste plek bezig zijn is zeer waardevol."

 

 

 

 

Mariëtte Straver

Mariëtte is individueel begeleider bij Teamwerk Zorg.

"Mensen ondersteunen en helpen, zodat zij een zo optimaal mogelijke zelfredzaamheid ontwikkelen. Het liefst op zo’n manier dat zij en ik daar energie uit halen."

 

 

 

 

Rob van Straaten

Rob is sinds 2014 ambulant begeleider maar hij begeleidt ook cliënten in een groep op Boerderij Het Lansingerland.

"Het is zo fijn wanneer ik cliënten 's morgens enthousiast zie komen en ze 's middags naar huis zie gaan met een lach op hun gezicht."

 

 

 

 

 

Carmen Taal

Carmen is begeleider bij Teamwerk Zorg sinds 2016.

"Het is waardevol werk om cliënten te begeleiden en ze te zien groeien in hun werkzaamheden. Ieder op zijn eigen manier en tempo."