De Boederijwinkel van Lansingerland

maandag 27 september 2021

De Boerderijwinkel van het Lansingerland

Op Boerderij het Lansingerland geven wij diverse dagbesteding aan onze kandidaten. Voorheen was Angela al kandidaat bij Teamwerk Zorg, door omstandigheden was ze dat een tijd niet, maar inmiddels is zij weer terug bij ons.

Het is fijn dat onze kandidaten zoveel vrije keus hebben om te kiezen wat voor soort dagbesteding zij willen.

Omdat Angela niet zo makkelijk op de boerderij kan werken hebben wij samen met haar gekeken naar wat zij wel wil en kan doen. Wij kwamen toen met haar op het idee om haar in de winkel van het Lansingerland te plaatsen. Wel vindt zij het leuk om af en toe naar de dieren te gaan.

Haar taken zijn:

  • De bestellingen die binnen komen worden uitgepakt, gestickerd en in de winkel geplaatst.

  • Op de eitjes worden kruisjes gezet zodat de klanten weten dat het biologische eieren zijn.

  • Flessen drinken voor de klanten worden bijgevuld, houdbaarheidsdatums worden gecheckt en sommige producten moeten in zakjes gedaan worden voor de verkoop.

  • Bij het kinderdagverblijf worden bestellingen gedaan die klaar gezet worden door de winkel.

  • De tafels in de winkel en buiten worden dagelijks schoongemaakt.

Op de woensdagen is er sinds kort een knutselmiddag. Omdat Angela heel creatief is vindt ze dit ontzettend leuk. Zelf maakt ze ook foto’s en schrijft ze teksten voor haar eigen Social Media pagina.

Het is fijn dat onze kandidaten zoveel vrije keus hebben om te kiezen wat voor soort dagbesteding zij willen. Teamwerk Zorg houdt rekening met wat de kandidaat kan en wilt zodat ze een fijne dagbesteding hebben bij ons. Angela is blij dat ze weer terug is bij Teamwerk Zorg.

Dagbesteding

Lijkt het jou ook leuk om dagbesteding te hebben op Stadsboerderij de Weidemolen? Neem contact met ons op!

Naar nieuwsoverzicht